2013-10-30 - RING RING BLING BLING

R.I.N.G   R.I.N.G    B.L.I.N.G    B.L.I.N.G

Älskar att bära denna ring på mitt högra långfinger, lite guld och lite grönt är en perfekt kombination. 

2013-10-29 - LION

Såhär såg jag ut idag - Lejon på magen med guld runt både handleden,hängandes i örnonen och på mina fingertoppar. Fick ingen bra bild på öronhängena, de är runda, guldiga och väldigt älskevärda. 

Btw - lägg märke till gummisnodden runt min tumme på några av bilderna (?)...

2013-10-28

FREDAG - Käkade lunch på Westfield, shoppade och träffade ett bekant ansikte som jag inte har sett på flera,flera år. 
För ca 1 ½ vecka sedan hälsade min bästa vän på, här var vi i Notting hill och gled runt. 
I en vintage butik i Notting Hill sprang vi på Juno Temple som bland annat har medverkat i "The dark knight rises, Wild child, Lovelace" osv . Ögonblicket blev rörigt och skumt pga att jag blabblade på medan jag fick en blackout (?) men kul var det... Sedan gick vi och åt halvgod mat.


2013-10-27

 
Helgen drar mot sitt slut och jag har hunnit med en hel del vilket jag kommer sammanfatta i ett inlägg imorgon. Idag trängdes jag på Westfield i två timmar - musik i öronen, ensamhet, kläder och mode (nämn något bättre...). Jag fick med mig två River Island påsar & en Zara påse hem, garderoben jublar
 
 

2013-10-26

A . R . O . U . N . D    M . Y    W . R . I . S . T  
 
 
Införskaffade en klocka för antal dagar sedan, den är runt min handled i nästa outfit. Håll ögonen öppna! 
 

2013-10-25

 
S p o r t i g t - g u l d - o v e r s i z e - s k i n n - k e d j o r 
 
Hoppade i världens bekvämaste outfit och vandrade runt på Oxford street och fick med mig några påsar hem som jag klämde in i garderoben. Sammanlagt har jag 5 par skor här i london (P.A.N.I.K) och tänker jämt och ständigt på alla mina skor där hemma som står och drar till sig damm...

 
XOXO
 

2013-10-24

Sneakpeak - Till helgen visar jag hur jag matchar detta halsband. 

Om några timmar tar jag ledighet, "WOOP WOOP"!

2013-10-23

 
Silver halsband, tunn kedja - tjock kedja 
Gina Tricot - Ur & penn
 
 

GRAYSCALE NR1 - 2013-10-22

 
Svart - Skinn - Stickat - Rutigt - Guld 
 
Min bästa vän anlände i Torsdags (därav uppdateringen) hit till London, vi har delat säng, druckit redbull-vodka, fyllt garderoben nya prylar, dansat i Camden, sjungit "what does the fox say" (?), umgåts med Anna & Karin, sett Big Ben/London Eye, fotat en massa osv... Vi har haft det bra!
 
 
 

2013-10-21 - RIVER ISLAND

För  ca 2 veckor sedan steg jag in på River Island med inga förväntningar pga 2012 var det absolut inget för mig men "jävla bananer"... Igår tog jag mig dit igen och "ÅH" vad jag önskar att jag kunde spendera tusenlappar där inne varje månad... HOST*! Denna mössan blev i min ägodel, så tuff, cool och väldigt bekväm och skön (allt i ett)! 

RIVER ISLAND IN MY HEART! 
 
 
 

P I N K

 

W.E.E.K.E.N.D H.U.N.T.E.R

Jag hoppade i denna outfiten i lördags (favoritkoftan som börjar bli uttjatad på bloggen) och så vill jag vandra runt intill varje dag! 

Dagen har bestått av jobb, 2h träning, städning osv.. Direkt när klockan slår 08:00 på måndagsmorgonen går tankarna till fredagen då 3 dagars ledighet börjar.. WEEKEND HUNTER! 

2013-10-13

På min två timmars rast i tisdags sprang jag ut och träffade Sofie över en varm chocklad i Chiswick. Vi hade gått förbi ett mysigt ställe flertal gånger och nu satte vi oss vid ett bord och slänge i oss något på deras meny, MUMS
 
Wifi:et här SUGER, i en vecka har det krånglat så bloggandet blir lite lidande. 
 
 
 
 
 
 

2013-10-10

Outfit från i Tisdags

Gillar inte outfiten alls, hade cirka 1 minut att välja kläder och sprang ut i detta, vill bara skrika NO! Däremot tyckte jag bilderna blev fina så några utav dem fick iallafall dyka upp här. 

Dagarna bara flyger iväg, senaste tiden har jag saknat Sverige som land extra mycket och poängtera att jag är svensk till dem flesta jag har stött på (?). Men i London mår jag bra, jätte bra
 

2013-10-09

Trotsar att lägga upp dessa usla bilder men min lampa som blev monterad igår var magisk. 

Idag har jag varit ledig, spenderat tiden i olika affärer, införskaffat mig både det ena och det andra och ikväll ska jag in till Soho för att käka italienskt med en italienare. 
 
XOXO

2013-10-08

Tidigare idag satt jag och små tittade på The Conjuring medan jag redigerarde bilder, velat se den i ett bra tag och äntligen stog den på play. Det var den andra skräckfilmen som jag skrattar åt pga demonernas utseende...

Vid 13-14 tiden mötte jag upp Sofie, vi slängde ner en varm chocklad och en bakelse i magen, pratade om helgens gång och fick oss ett ordentligt skratt. 
 
XOXO
 
 
 

2013-10-07

Från i Lördags vid 18-20 tiden. 

Helgen har bestått av 2 utgångar och vill egentligen säga som alla andra efter lördagens skandal "Jag ska aldrig dricka sprit igen" fast himlans kul hade jag. 
 
Idag hämtade jag ut fotona från engångskameran, Åh! Där går jag i min ensamhet tillbaka till huset och skrattar rakt ut, ler, skrattar igen och utbrister "men va/åh shit/när hände detta/vem är dem?" - HAHA! 
XOXO

2013-10-05

 
 
 

2013-10-04

Dagen började med ett spinningpass (havlt död efter passet), fortsatt av lunchhäng hos Anna och nu ikväll slår vi halvt klackarna (egentligen bootsen) i taket. 

XOXO
 
 

2013-10-03 - S c h w e p p e s

 
S . C . H . W . E . P . P . E . S 
 
Sitter och dricker en Red Bull i sängen, lyssnar på Lana Del Rey och längtar till 3 dagars ledighet. Kvällen består av ett främmande träningspass, jag lär inte bli besviken pga att det innehåller styrka och kondition, woop woop!  
 
XOXO
 
 
 
 

2013-10-02


4 bilder - 4 sanningar 

1. Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på vilka fina människor jag har stött på här i London. 

2. Serier gör mig galen, nu startar serierna igång och bokstavligen hoppade jag upp och ned i min säng för X antal dagar sedan och skrek "Revenge, Revenge" ca 10 gånger + sprang ett varv i rummet. 

3. Jag älskar att diskutera saker, gå in i "deeptalk". Jag satt tillsammans med Anna och kollade på film, samtidigt gjorde vi en underlig blick, kollade på varandra och diskuterade varför skådespelaren gjorde så. Bara en sådan enkel sak älskar jag... LOVE! 

4. Något som har hänt en gång för mycket här i London är: Jag lyssnar på en "helvetes bra" låt medan jag går på gatan, råkar sjunga med, snurrar runt och är lycklig... Vill ju inte nämna vilka blickar jag har fått.. 

There you go! 

XOXO

2013-10-01 - P H O T O S

Promenad genom Chiswick 
 
Efter att ha misslyckats två gånger att få en plats/komma i tid till passen på gymmet så ska jag genom gå ett ikväll. Jag ska placera mig först i kön och vara i god tid, nu jävlar ska jag svettas på ett BODYPUMP-pass!
 
XOXO
 
 
 
 
 

2013-09-30

Idag har jobbat, shoppat, promenerat, simmat och fotograferat ute i Chiswick. 
 
Älskar mysfaktorn i denna outfiten, inte meningen att fota dagens outfit pga att jag chillade runt hemma med en XXXL kofta men när jag promenerade ut hittade jag mig ett nytt favoritställe.
 
I London är smink/hår och hudprodukter mycket billigare än i Sverige så det har jag införskaffat idag, hyn/håret hurrar! 
 
XOXO
 
 
 
 

RSS 2.0